Herken jij dit?

Wat levert een coachingstraject op?

kracht van niets doen

Trajecten

Mindset

Groei en ontwikkeltraject

Terug naar de kern, is de sleutel naar een tevreden en evenwichtig leven. Als je weet wie je bent en wát je wilt, krijg je weer grip op je leven, inclusief de benodigde mindset. Jouw leven, waar je weer zelf aan het roer staat, vol energie en vertrouwen!

Tarieven

  • Particulier tarief; €499, excl BTW
  • Zakelijk tarief; €675,- excl BTW

Stress en burn-out

Van burn-out naar happiness

Van opgebrand, moe en futloos zijn naar een leven vol energie, tevredenheid en minder stress. Laat het herstel niet langer duren en pak jouw uitdagingen aan. Stop met moeten en uitstellen en start met kiezen voor jezelf.

Tarieven

  • Particulier tarief; €649,- excl BTW
  • Zakelijk tarief; €875,- excl BTW

Loopbaancoaching

Van onrust in je carrière pad, naar een helder profiel inclusief plan van aanpak

Heb jij moeite met het vertalen van jouw behoeftes, interesses en persoonlijke waarden in mogelijk functies? Of heb je hulp nodig bij het maken van ontwikkelingsstappen? Ik begeleid jou in het kunnen maken van keuzes en het vergroten van je competenties. Ontdek jouw passie, drijfveren en wat je nu écht wilt.

Tarieven

  • Particulier tarief; €399,- excl BTW
  • Zakelijk tarief; €550,- excl BTW
"Maar als je wilt leren, heb je een ander nodig.
Zelf zie je wat je toch al zag"

– Ina Ahuis

Wil je de eerste stap zetten en vrijblijvend kennismaken?

In gesprek op een manier die bij jou past:

Ik heb een afgeronde post HBO coachingsopleiding. Als coach vind ik betrouwbaarheid en kwaliteit erg belangrijk, daarom ben ik een NOBCO gecertificeerd – EQA – practitioner. Onlangs heb ik naast mijn algemene opleidingen, de stress en burn-out opleiding afgerond. 

Wat anderen zeggen
Wat anderen zeggen over Jolien als coach
Rob - 31 jaar
"In contact gekomen met Jolien omdat ik met vragen zat waar ik hulp bij kon gebruiken. Samen een coachingstraject ingegaan waarbij ik haar als rustig, betrokken en deskundig heb ervaren. Ze heeft een open persoonlijkheid, stelt je snel op je gemak en weet goede, nieuwe inzichten te geven. Een passende, persoonlijke aanpak, afgestemd op de situatie maakte het enorm waardevol voor mij."
Wat anderen zeggen
Full 1
Testimonials
Caroline - 44 jaar
"Ik heb coaching door Jolien als zeer waardevol ervaren. Zij wist een vertrouwde omgeving te creëren waarin ik mij veilig en gehoord voelde. Ik begon mijn verhaal met enige schaamte maar zij gaf mij direct het gevoel dat zij als coach zonder oordeel naar mij luisterde; dat was voor mij heel geruststellend.

Jolien stelde de juiste vragen waardoor ik erachter kwam dat mijn initiële coachingsvraag verband had met een onverwerkt trauma uit mijn jeugd. Zij heeft mij goede tools gegeven om dit trauma aan te pakken en een plek te geven, wat mij veel rust heeft gegeven. Coaching door Jolien is voor mij geëindigd in een succesverhaal, waar ik haar zeer dankbaar voor ben. “
Full 1
Full 1
Testimonials
T.N. (man) - 26 jaar
“Jolien heeft mij geholpen om bewuster te worden van emoties waar ik niet bewust van was, maar wel invloed hadden op mij. Dit heeft erin geresulteerd dat ik duidelijker mijn grenzen kan aangeven, wat mij uiteindelijk weer meer rust brengt.

Zit je ook met zoiets, aarzel dan niet om met Jolien in gesprek te gaan, de gesprekken zijn open, je kunt zoveel of zo weinig vertellen als je wilt. Zij weet de juiste aanknopingspunten wel te vinden!"
Full 1
Testimonials
Testimonials
Sascha- 22 jaar
"Ik heb super veel geleerd van het coachingstraject met Jolien. Ik heb geleerd minder streng voor mezelf te zijn, meer mezelf te zijn en meer stil te staan bij al het moois het leven te bieden heeft (met hier en daar een rollercoaster aan emoties).

Ik zat niet erg lekker in mijn vel in het begin van corona en Jolien heeft me door goede gesprekken me bewust gemaakt van bepaalde onverwerkte emoties en gebeurtenissen waar ik niet van wist dat ik er mee kampte.

Ik heb altijd alles bij haar kwijt gekund, waarbij zij een niet-oordelend luisterend oor,
waarbij ik ook het idee had alles kwijt te kunnen. Door goed te luisteren, te
relativeren, en de juiste kritische vragen te stellen zijn we samen tot een gelukkigere
Sascha gekomen.

Jolien is hierin ontzettend behulpzaam geweest"
Testimonials
Testimonials
Testimonials
Tessa - 30 jaar
"Ik ben tot veel inzichten gekomen en Jolien heeft me op een hele prettige manier door dat proces begeleid. In mijn proces heb ik geleerd om soms mijn emoties van mijn gevoel te scheiden zodat ik veel beter mijn behoeften uit kan spreken naar mezelf en anderen toe.Dit doet Jolien op een hele respectvolle en persoonlijke manier, met veel diepgang maar wel down-to-earth. Jolien heeft het hele traject veel respect gehad voor mijn proces en liet zich niet leiden door een agenda maar door mijn gevoelens en inzichten en pakte door op wat ik nodig had op dat moment.Ik heb aan Jolien te danken dat ik een goed gevulde toolbox heb gecreëerd waarmee ik in verschillende tijden goed voor mezelf kan zorgen. Daarnaast denk ik dat je nooit klaar bent met coaching en ik zal daarom ook zeker bij Jolien terugkeren bij een volgende coachingsvraag".
Testimonials
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow