Kies voor de juiste aanpak en kom van je stressklachten af

Herken jij dit? Je hebt al een langere periode last van onrust en fysieke klachten. Er zijn teveel ballen die je in de lucht wilt houden. Je weet dat het anders moet, maar je hebt geen idee waar te beginnen. Tijdens een coachingstraject leer je weer de juiste keuzes maken, die passen bij jou. Je leert je eigen gebruiksaanwijzing kennen, waardoor je anders met situaties om kan gaan. Met meer als doel meer plezier, energie en focus! Zodat alles in lijn is met wat jij nodig hebt.

Het kan én mag echt anders. Ik ben een gecertificeerd NOBCO coach. Mijn
 focus ligt op de omgang met stress klachten, die zich vaak uiten in de vorm van perfectionisme, piekeren, onrust en onzekerheid. Je eigen gebruiksaanwijzing leren kennen, is iets waar je de rest van je leven op kan bouwen. Naast het leren kennen van jezelf en wie je bent, werken we ook aan ontspanning en het loslaten van de lichamelijke stress.  Investeren in je lijf, groei en kennis is een echte duurzame keuze.  

Stress en burn-out traject

Van burn-out naar happiness

Van opgebrand, onrustig en futloos zijn naar een leven met meer energie, tevredenheid en minder stress. Laat het herstel niet langer duren en pak jouw uitdagingen aan. Stop met moeten en uitstellen en start met kiezen voor jezelf. Het leven is geen generale repetitie, so don't waste it.

Tarieven

  • Particulier tarief; €130 per gesprek (90 minuten) excl BTW
  • Zakelijk tarief; €160 per gesprek-(90 minuten) excl BTW
  • Locatie kosten €40,- excl BTW per gesprek (Ik werk samen met diverse partijen in o.a. Laren (https://degroeneafslag.nl/ en Bussum https://www.hearthouse.nl/)
"Maar als je wilt leren, heb je een ander nodig.
Zelf zie je wat je toch al zag"

– Ina Ahuis

Wil je de eerste stap zetten en vrijblijvend kennismaken?

NOBCO Nederlandse orde van beroepscoaches

Ik heb een afgeronde post HBO coachingsopleiding. Als coach vind ik betrouwbaarheid en kwaliteit erg belangrijk, daarom ben ik een NOBCO gecertificeerd – EQA – practitioner. Naast de algemene opleidingen heb ik de specialisatie opleiding; Stress en burn-out begeleiding afgerond. De mind en het lichaam werken altijd samen. Daarom heb ik ook de opleiding Trauma release en ademhaling afgerond. Zodat we gericht kunnen werken, mocht dat nodig zijn, aan ontspanning en het loslaten van stress, zodat het lijf weer kan gaan ontspannen en stromen. 

Wat anderen zeggen
Wat anderen zeggen over Jolien als coach
Rob - 31 jaar
"In contact gekomen met Jolien omdat ik met vragen zat waar ik hulp bij kon gebruiken. Samen een coachingstraject ingegaan waarbij ik haar als rustig, betrokken en deskundig heb ervaren. Ze heeft een open persoonlijkheid, stelt je snel op je gemak en weet goede, nieuwe inzichten te geven. Een passende, persoonlijke aanpak, afgestemd op de situatie maakte het enorm waardevol voor mij."
Wat anderen zeggen
Full 1
Testimonials
Caroline - 44 jaar
"Ik heb coaching door Jolien als zeer waardevol ervaren. Zij wist een vertrouwde omgeving te creëren waarin ik mij veilig en gehoord voelde. Ik begon mijn verhaal met enige schaamte maar zij gaf mij direct het gevoel dat zij als coach zonder oordeel naar mij luisterde; dat was voor mij heel geruststellend.

Jolien stelde de juiste vragen waardoor ik erachter kwam dat mijn initiële coachingsvraag verband had met een onverwerkt trauma uit mijn jeugd. Zij heeft mij goede tools gegeven om dit trauma aan te pakken en een plek te geven, wat mij veel rust heeft gegeven. Coaching door Jolien is voor mij geëindigd in een succesverhaal, waar ik haar zeer dankbaar voor ben. “
Full 1
Full 1
Testimonials
T.N. (man) - 26 jaar
“Jolien heeft mij geholpen om bewuster te worden van emoties waar ik niet bewust van was, maar wel invloed hadden op mij. Dit heeft erin geresulteerd dat ik duidelijker mijn grenzen kan aangeven, wat mij uiteindelijk weer meer rust brengt.

Zit je ook met zoiets, aarzel dan niet om met Jolien in gesprek te gaan, de gesprekken zijn open, je kunt zoveel of zo weinig vertellen als je wilt. Zij weet de juiste aanknopingspunten wel te vinden!"
Full 1
Testimonials
Testimonials
Sascha- 22 jaar
"Ik heb super veel geleerd van het coachingstraject met Jolien. Ik heb geleerd minder streng voor mezelf te zijn, meer mezelf te zijn en meer stil te staan bij al het moois het leven te bieden heeft (met hier en daar een rollercoaster aan emoties).

Ik zat niet erg lekker in mijn vel in het begin van corona en Jolien heeft me door goede gesprekken me bewust gemaakt van bepaalde onverwerkte emoties en gebeurtenissen waar ik niet van wist dat ik er mee kampte.

Ik heb altijd alles bij haar kwijt gekund, waarbij zij een niet-oordelend luisterend oor,
waarbij ik ook het idee had alles kwijt te kunnen. Door goed te luisteren, te
relativeren, en de juiste kritische vragen te stellen zijn we samen tot een gelukkigere
Sascha gekomen.

Jolien is hierin ontzettend behulpzaam geweest"
Testimonials
Testimonials
Testimonials
Tessa - 30 jaar
"Ik ben tot veel inzichten gekomen en Jolien heeft me op een hele prettige manier door dat proces begeleid. In mijn proces heb ik geleerd om soms mijn emoties van mijn gevoel te scheiden zodat ik veel beter mijn behoeften uit kan spreken naar mezelf en anderen toe.Dit doet Jolien op een hele respectvolle en persoonlijke manier, met veel diepgang maar wel down-to-earth. Jolien heeft het hele traject veel respect gehad voor mijn proces en liet zich niet leiden door een agenda maar door mijn gevoelens en inzichten en pakte door op wat ik nodig had op dat moment.Ik heb aan Jolien te danken dat ik een goed gevulde toolbox heb gecreëerd waarmee ik in verschillende tijden goed voor mezelf kan zorgen. Daarnaast denk ik dat je nooit klaar bent met coaching en ik zal daarom ook zeker bij Jolien terugkeren bij een volgende coachingsvraag".
Testimonials
Wat anderen zeggen
Wat anderen zeggen over Jolien als coach
Milan - 33 jaar
'Via mijn werkgever ben ik bij Jolien terecht gekomen voor een coachingstraject. Dit is zo goed bevallen dat ik na een baanwissel dit traject voor mezelf heb doorgezet.

Jolien is iemand met een open mind die een veilige omgeving weet te creëren waardoor ik me als coachee vertrouwd voel om de diepgang in te durven gaan. Ze weet door de juiste vragen te stellen en door de juiste oefeningen de juiste snaren te raken, die de kern vormden van mijn coachingsvragen.

Hoewel dit soms erg confronterend was, heb ik enorm veel geleerd over mezelf en over hoe een mens functioneert in een snelle wereld die vol zit met veranderingen. Ik kan nu beter mijn gedachten en gevoelens scheiden van elkaar en betere keuzes maken die goed voor me zijn.'
Wat anderen zeggen
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow