Coachingsruimte Laren

Als vaste uitvalsbasis heb ik mijn eigen coachingsruimte aan huis. Dit is een fijne en rustige ruimte, waar we onze gesprekken kunnen voeren.

coaching-gesprek-in-eigen-praktijk

Wat is het doel van coaching?

In de basis geeft coaching je weer richting, zodat je niet meer geleefd wordt, maar weer de regie pakt over je leven. Je weet wie je bent, je weet wat je wilt en je integreert deze waardes in je leven.

Je zorgt goed voor jezelf en kent je eigen gebruiksaanwijzing. Je handelt niet meer vanuit angst. Daarnaast ervaar je meer rust, aangezien je je emoties beter kan dragen en ze niet meer met je aan de haal gaan. Je kan bij mij 2 verschillende trajecten volgen. Traject 1 is het “Groei en Ontwikkel traject” en traject 2 is meer gericht op het herstel bij een Burn out. Tijdens het kennismakingsgesprek bekijken we welk traject op dit moment het beste bij jou behoeftes past. Het kan ook zijn dat we merken dat je toch liever begint met losse gesprekken, dit kan uiteraard ook.

Omdat ervaringen vaak meer zeggen, deel ik hier een ervaring met je van Rob, die het groei en ontwikkel traject heeft doorlopen bij mij.

ROB – 31 JAAR

“In contact gekomen met Jolien omdat ik met vragen zat waar ik hulp bij kon gebruiken. Samen een coachingstraject ingegaan waarbij ik haar als rustig, betrokken en deskundig heb ervaren. Ze heeft een open persoonlijkheid, stelt je snel op je gemak en weet goede, nieuwe inzichten te geven. Een passende, persoonlijke aanpak, afgestemd op de situatie maakte het enorm waardevol voor mij.”

Coachingsruimte aan huis

Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om mij een berichtje te sturen.

Groeten Jolien

Berichten

Kan je niet meer stoppen?
Ga je door en kan je niet meer stoppen?

Een bewuste switch maken naar de ‘uit’ knop, oftewel échte ontspanning is (nog) niet helemaal ingeburgerd. Nee, liever gaan we nog even die ene presentatie af (of nog beter) maken, nog ff alle mails managen, to do lijstjes op orde maken, keihard knallen tijdens de sportles, nieuwe plannen en doelen maken, allemaal activiteiten die zich bevinden in de ‘(g)aan‘ stand. Maar echt bewust kiezen voor rust, ontspanning en verzachten is voor velen een compleet tegennatuurlijke

Lees meer
coach burn out
Niet jezelf zijn en maar aanpassen..

Ik vind het een wonderlijke ontwikkeling, als ik er zo over nadenk. Op welk moment heb ik besloten dat ik niet meer mijn authentieke zelf mag zijn? Bijna jaloers kan ik naar mijn kinderen kijken, die volgen 24/7 hun natuurlijke impulsen. Onbedaarlijk blij zijn, heerlijk aanstellen en medelijden hebben met zichzelf, huilen totdat ze niet meer kunnen (zelfs zonder echte reden) boos zijn op al het oneerlijke in het leven, kinderlijk enthousiast en ongegeneerd zijn

Lees meer
trauma release
De impact van het onderdrukken van emoties.

Ik had GEEN idee welke impact het onderdrukken of negeren van emoties kan hebben. Tijdens een mega intense en indrukkwekkende trauma release opleiding, heb ik groot ontzag gekregen voor het lichaam, later meer hierover. Ik merk aan mezelf dat ik steeds nieuwsgieriger word en meer en meer het onbekende wil opzoeken. Voor iemand die ook een prima kluizenaar is, is dat toch een ontwikkeling. Het is ook niet dat ik bewust het oncomfortabele opzoek, maar

Lees meer