Archieven: FAQs

Welke opleidingen heb je gevolg?

Naast dat ik ervaringsdeskundige ben op het gebied van omgang met stress, heb ik mijn post HBO coachingsopleiding afgerond en ben ik NOBCO (beroepsorde voor coaches) gecertificeerd. Daarnaast vind ik het een plicht om je als coach te blijven ontwikkelen. Momenteel volg ik de opleiding stress

Is de coaching veelal online of meer face to face?

Nu met corona is het heel handig dat er ook online gecoacht kan worden. Ik merk uit ervaring dat het eigenlijk wel als heel comfortabel en veilig ervaren wordt. Maar ik coach ook zeker face to face. Dit kan op verschillende locaties, maar ik heb ook aan huis een coachingsruimte. Ook hier is het weer belangrijk, wat vindt jij prettig?

Kan ik eerst kennismaken?

Zeker! Of wij een klik hebben is een belangrijke en goede vraag. Voor een succesvol traject is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij mij. Daarom is er altijd eerst een volledig vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Word jouw coaching vergoed door de zorgverzekeraar?

Omdat ik geen psycholoog ben, wordt mijn coaching niet vergoed door de zorgverzekering. In veel gevallen worden de trajecten wél betaald door de werkgever. Stuur me hier even een berichtje, zodat ik jou de informatie kan toesturen.