Bekijk hier de veelgestelde vragen

Naast dat ik ervaringsdeskundige ben op het gebied van omgang met stress, heb ik mijn post HBO coachingsopleiding afgerond en ben ik NOBCO (beroepsorde voor coaches) gecertificeerd. Daarnaast vind ik het een plicht om je als coach te blijven ontwikkelen. Ik heb onlangs mijn specialisatie opleiding stress en burn-out begeleiding afgerond. In maart 2022 staat er een opleiding tot ademcoach op de planning. 

Nu met corona is het heel handig dat er ook online gecoacht kan worden. Ik merk uit ervaring dat het als comfortabel en veilig ervaren wordt. Maar ik coach ook zeker face to face. Dit kan op verschillende locaties, maar ik heb ook aan huis een coachingsruimte. Ook hier is het weer belangrijk, wat vindt jij prettig?

Zeker! Of wij een klik hebben is een belangrijke en goede vraag. Voor een succesvol traject is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij mij. Daarom is er altijd eerst een volledig vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ja zeker kan dat, geen enkel probleem.

Omdat ik geen psycholoog ben, wordt mijn coaching niet vergoed door de zorgverzekering. In veel gevallen worden de trajecten wél betaald door de werkgever. Stuur me hier even een berichtje over, zodat ik jou de benodigde informatie kan toesturen.

Je kan coaching inzetten als je even dreigt vast te lopen. Je voelt aan je lichaam dat het anders zou moeten, maar op welke manier? Dat zie je even niet meer. Ik begeleid je naar meer rust, ontspanning, naar het moment dat je weer de regie terug hebt over je leven. Daarnaast kan het zijn dat je veel interesse hebt in persoonlijke ontwikkeling en wil je meer leren over jezelf en welk leven klopt voor jou.

Tijdens het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek bekijken we welk traject het beste past bij de huidige behoeftes. Het kan ook zijn dat de trajecten niet matchen, dan plannen we gewoon een los gesprek in.  Het is voor mij belangrijk dat de start van onze samenwerking goed voelt voor jou. Daarom kies ik altijd voor een overzichtelijke, simpele en heldere structuur, omdat het makkelijker mag.