1 op de 6 werknemers ervaart burn - out klachten

Een beetje stress kan geen kwaad, het wordt een probleem wanneer de stress constant te hoog is. Dit veroorzaakt op de lange termijn ook verschillende gezondheidsklachten en kan zich vertalen in een burn-out. Deze burn-out heeft niet alleen impact op de werknemer, het raakt ook de organisatie. 

Het versterken van de vitaliteit en de weerbaarheid op de werkvloer is dus een onmisbaar thema op de agenda. Stress heeft veel gevolgen voor het lijf en je leven, niks doen is dus geen optie.  Coaching focust zich op het groeien van bewustwording en zelfredzaamheid. Mijn inzet moet daarnaast bijdragen aan jullie bedrijfsdoelstellingen. 

Begeleiding thema's:

Gratis groeigesprek

Kern Jolien van der Wal coaching

Werkwijze

Tijdens de coaching wordt aandacht besteed aan de fysieke, mentale, sociaal – emotionele en cognitieve aspecten van de mens. Juist deze combinatie vormt de rode draad van de coaching. Gedrag is nooit goed of fout, maar soms is het minder effectief geworden en is nieuw gedrag gewenst. Tijdens de trajecten werk ik afhankelijk van de onderwerpen met verschillende methodes: Denk bijvoorbeeld aan; NLP, Transactionele analyse, DISC en Voice Dialogue.

Hoe kan je als werkgever bijdragen?